Söke&Düzce&Antalya buluşması-Dilek&Kemal Tabak

ICG_1455 (2)ok

Kemal ile arkadaşlığımız 1994 yılında başladı. İlk üniversitemde işletme bölümünde sınıf arkadaşı idik. Pek iyi geçinemezdik ama her günümüz birlikte geçiyordu. Bir gruptuk ve çok eğlenirdik. Matematik finalinde sayemde geçtiklerini itiraf etmeliyim.:) Yıllar sonra aradığı aşkı bulup evlenmeye karar verdiğinde fotoğraflarını çekmemi istediğinde mutlu oldum. Kemal bir dilek dilemiş ve ona kavuşmuştu. Kemal Söke’li, Dilek Antalya’lı ben de çekim için Sinop’tan Antalya’ya uçan Düzceli… 🙂

Güzel ve tatlı dilek’ten aşk hikayelerini yazmasını istedim;

¨Kemal ile ben, işe basladiginda tanistik aslinda.. Ben yeni hayatima alişmaya, işi öğrenmeye calişirken o da hayatina yeni bir sayfa açmişti. Aradan zaman gectikçe, arkadasligimiz da ayni oranda artmişti fakat o kadar.. bir adim ötesi yoktu.. Zaman geçtikce seçtiği yolda mutsuz olmaya ve herseyi daha cok paylaşmaya başladik. O anlatti ben dinledim ben anlattim o dinledi, frekanslarımız aynıydı.. Benim icin hersey normaldi o zamanlar , sonra bir gece benim hayatimin dönüm noktası oldu ve tahmin edilebilecegi gibi ilk Kemal’i aradim.. Zaman icinde daha cok vakit gecirmeye basladik, yaralarimi birlikte sarmaya basladik. Günler gectikce onsuz olamayacagimi anlamaya basladim, arkadasliktan baska seyler oldugunu hissetmeye başladim. sonralari öğrendigime göre ben bunlari hissederken onda çoktan ateş bacayi sarmiş da haberim yokmus) :)) sonra birden ask ben geliverdim dedi bize… evlenme kararini almamiz cok uzun sürmedi cünkü yillara dayanan bi arkadasligimiz vardi. O benim ne diyecegimi bilir , ben onun ne yapacagini bilirdim…Çok sorunsuz bir evlilik hazirliklari maratonu gecirdik. Tüm bu işlerin arasinda o güzel günümüzde bize eşlik edecek, kahrimizi çekecek, o güzel günümüzün her anini hatirlanmak uzere kaydedecek kişinin “inci işler” olmasina karar verirken hic zorlanmadik. Bunun ilk nedeni Kemal ile dostluğunun yillar öncesine dayanmasi, ikinci nedeni de çektigi fotoğraflarin muhtsem olmasiydi.  Bugun , düğün günüme dönüp baktigimda iyi ki bizim yanimizdaydin inci,güler yüzün ve samimiyetinle, ölümsüzleştirdiğin her kare bizim icin cok anlamli…İşine aşik insan nasil olur görmek isteyen olursa seni bir kez elinde fotoğraf makinesiyle görmesi yeterli… nikah tazerlesek yine bizimle olur musun:))))))) seni seviyoruz incisler….

ICG_1314okICG_1361okICG_1331okICG_1317okICG_1382ok

_INC6452 (2)

ICG_1368ok

ICG_1301ok

ICG_1162ICG_1132

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.